Workshops

Hallo allemaal!
Ik heb weer speciale workshops in de planning staan voor deze Kerstperiode! Wil jij er ook bij zijn? Schrijf je dan snel in! Creativiteit en gezelligheid gegarandeerd!

 

 

KERSTBOOM

Inclusief lichtjessnoer en batterijen 
Op een basis van hout maken we eerst een vorm van stro. deze bedekken we met mos. Daarna verwerken we verschillende soorten kerstgroen op deze vorm, tot er een kleine kerstboom ontstaat. Als laatste verdelen we het lichtsnoer over het boompje. Een prachtig werkstuk in al zijn eenvoud!

woensdag 30 november & donderdag 1 december
19:00u
niveau: gemiddeld
groot €24,95
klein €22,50
SAMEN €43,- (twee dagen)

 

DEURVERSIERING

Op een steekschuimhouder verwerken we diverse soorten Kerstgroen in een druppelvorm. Hierna versieren we het geheel met kerstballen, dennenappels, en stukjes driftwood. Het stuk kan aan de deur worden vastgemaakt door middel van een lint.

maandag 5 en dinsdag 6 december
19:00u
niveau: gemiddeld
€32,50

 

KRANS MET KAARS

VOOR IEDEREEN VANAF 12 JAAR OUD!
Iedere deelnemer krijgt een bord, krans, glazen windlicht en kaars. We beginnen met het bedekken van de strokrans met mos. Daarna bevestigen we het glazen windlicht op het bord. Tot slot kleden we de krans aan met kerstballetjes en diverse andere decoratiematerialen.

woensdag 7 december
13:30u & 18:30u
voor iedereen vanaf 12 jaar oud (i.v.m. gebruik lijmpistool)
€18,50

 

SNEEUWBAL

Van stukjes hout maken we eerst de voet voor de sneeuwbal. Dan bekleden we een piepschuimbol met sneeuw. In de uitgesneden ruimte maken we een schikking van diverse soorten kerstgroen. Natuurlijk verwerken we ook in dit stukje een mooie rustieke kaars, kerstballetjes, een schattig vogeltje, en diverse andere deco materialen. 

donderdag 8 & vrijdag 9 december
19:00u
niveau: makkelijk
klein €19,95
groot €23,95
SAMEN €40,- (twee dagen)

 

DRIFTWOOD & CANDLE

VOOR IEDEREEN VANAF 12 JAAR OUD!
We starten met het vastlijmen van stukjes driftwood op een piepschuimen basis. Dan versieren we het glazen windlicht met verschillende stukjes touw en draad. Zodra dat is gedaan, bevestigen we het glazen windlicht op de piepschuimen basis. De ruimte die overblijft versieren we met mos en diverse deco materialen. 

maandag 12 december
18:30
voor iedereen vanaf 12 jaar oud (i.v.m. gebruik lijmpistool)
€16,95

 

LUXE AMARYLLIS

(inclusief lichtjessnoer en batterijen)
Op een glazen taps toelopende vaas maken we een verticale en horizontale schikking van takken. Op deze schikking bevestigen we dan een blok steekschuim, waarop we het kerstgroen, de amaryllisbollen en overige materialen bevestigen in een éénzijdige schikking. Vervolgens bevestigen we de sisal slinger en verdelen we het lichtjessnoer.  Tot slot hangen we kleine kerstballetjes e.d. aan de hoogste takken van het stuk.

dinsdag 13 december
19:00u
niveau: gevorderd
al vanaf €42,50*
*afhankelijk van vaas en opmaak
vraag naar de verschillende mogelijkheden

 

X-MAS TAARTJE

VOOR IEDEREEN VANAF 8 JAAR OUD!
Iedereen krijgt een onderbord, een steekschuim vorm en een waxinelichtglaasje. De zijkanten van de steekschuim vorm bedekken we met mos. dit maken we vast met verschillende soorten draad, lint en touw. Het overige stuk steekschuim wat nog niet bedekt is vullen we met diverse soorten kerstgroen, het waxinelichtglaasje, een schattig vogeltje en andere leuke kleine kerstmaterialen.

woensdag 14 december
13:30u & 18:30u
voor iedereen vanaf 8 jaar oud!
€15,-

 

KERST BOOGJE

(inclusief lichtjessnoer en batterijen)
We beginnen met het bekleden van een piepschuim vorm met mos. Doet maken we vast met wikkeldraad. In een aardewerken potje zetten we een stuk steekschuim, hierop bevestigen we de eerder beklede vorm van mos. We vullen de overgebleven ruimte in het steekschuim met diverse soorten groen. Daarna gaan we aan de slag met het aankleden van de mosvorm. Als laatste verdelen we het lichtjessnoer over het geheel.

maandag 19 december
19:00u
niveau: makkelijk
€21,50

 

KERST TAFEL AANKLEDING

Speciaal deze Kerst! Kleed je Kersttafel aan!
Maak bij mij prachtige tafelversieringen (ieder stuk van ongeveer 50cm lang). Met keuze uit diverse materialen om de stukken te bekleden, past het resultaat altijd bij uw interieur en uw Kersttafel! Om het geheel compleet te maken, maken we ook bijpassende servetringen. Met deze tafelversieringen en servetringen dineert u deze Kerst in stijl! Maak zelf thuis als het zover is, het plaatje compleet met een paar sfeervolle kaarsen. 

woensdag 21 & donderdag 22 december
19:00u
niveau: gemiddeld

AL VANAF:
€32,50*

*Start met 1 tafelstuk en 4 servetringen.

Extra servetring per stuk: €2,50
Extra tafelversiering per stuk: €22,50

 

 

GEÏNTERESSEERD? DAN IS DIT BELANGRIJK VOOR JOU!

Alle workshops zijn te maken in het rood of wit/zilver. Liever een andere kleur? Neem dan contact op!

Locatie voor alle Kerstworkshops: Kerkesteeg 8a, 4174 GT Hellouw
Volg de pijlen in de Kerkesteeg!

Inschrijven kan tot 5 dagen voor workshopdatum,
via het contactformulier op deze pagina, kitty@bloomsbykitty.com, facebook of 0621273948.

 

 

Vermeld bij het inschrijven alstublieft de volgende punten:

- Naam
– Gekozen workshop en workshopdatum
– Kleur

 

 

 

Heeft u ook zo’n zin in een workshop? Volg bij Blooms by Kitty een creatieve, inspirerende en vooral super gezellige workshop met uw vrienden, familie of collega’s. Bloemschikken is een leuke activiteit geschikt voor jong en oud en iedereen gaat met een prachtig zelfgemaakt werkstuk naar huis. Succes verzekerd!

Blooms by Kitty geeft ook workshops op locatie! Wilt u een workshop organiseren voor uw eigen groep mensen of voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, personeelsuitje, familiedag enz. Dat is allemaal mogelijk.

Wilt u meer informatie over de workshops van Blooms by Kitty of u inschrijven? Neem dan gerust contact op via het contactformulier op deze pagina. Er zal dan zo snel mogelijk contact met u worden opgenomen.

 

Een aantal foto’s van eerdere workshops vind u hieronder, maar kijk vooral ook op mijn facebook pagina!

Moederdag workshop 2015

Bloementaart Voorjaar 2015

Kerstworkshop 2014

 

WORKSHOP VOORWAARDEN

Een workshop vindt plaats bij een minimum van 5 inschrijvingen, en een workshop op locatie vanaf 8 inschrijvingen.

Bloemen en materialen:
De bloemen en materialen die gebruikt worden tijdens de workshop kunnen afwijken van de getoonde materialen op het voorbeeld. Dit kan komen door aanbod op de veiling en/of inkoopprijzen.

Annuleren:
In verband met het inkopen van de beschikbare bloemen en materialen breng ik bij het niet tijdig afmelden (3 werkdagen voor de workshopdatum, mits anders aangegeven) het volledige workshopbedrag bij u in rekening.

In overleg kan het workshop stuk waarvoor u bent aangemeld door mij worden gemaakt, en kunt u deze de volgende dag komen ophalen tegen de vastgestelde workshop prijs.